Materijali za izradu terena

Okvir

Okviri većine City Golf proizvoda (staza) se sastoje od kvalitento obrađene komprimirane Švedske borovine.

Površina za igru

Specijalna Golftex panelska podloga od koje je izrađena površina za igru otporna je na utjecaj UV zraka (posebna UV zaštita), te izloženost suncu, vrućini, snijegu i hladnoći. Podloga na kojem se nalazi loptica je napravljena od betonske osnove ili drveta sa vodootpornom zaštitom.

Metalni dijelovi

Svi metalni dijelovi su napravljeni od nehrđajučeg ili posebno galvaniziranog čelika.

Ostali dijelovi (gazna površina i rubovi)

Komponente koje se konstantno izlažu gaženju cipela i druge obuće su dodatno zaštićene sa plastičnim ili aluminijskim obrubima, dok su svi rubovi sa vrlo malo iznimaka zaštićeni sa City Cover zaštitom.

Vanjski utjecaji

Drenažni otvori u unutrašnjosti staza su posebno dizajnirani tako da osiguravaju dobru ventilaciju i isušivanje vode koja bi se mogla nakupiti unutra. Ova učinkovita metoda drenaže znači da se površina vrlo brzo osuši nakon kiše.

Održavanje

Materijal za održavanje minigolf terena

Ako se odlučite na kupovinu i korištenje minigolf terena, bitna stavka je i održavanje Vaše investicije u dobrom stanju.

Održavanje naših minigolf terena nije komplicirano, ali preporučljivo je radi prevencije i dugotrajnosti terena. Možemo Vam ponuditi naše materijale za održavanje kako bi Vaš minigolf bio siguran od kiše, tuče, snijega ili drugih atmosferilija.

Nudimo Vam mogućnost izrade zaštite za svaku pojednu stazu u suradnji sa našim švedskim stručnjacima.

Ako želite sami obložiti i zaštititi terene u vijeme kad nisu u uporabi, možete od nas naručiti materijale za tu svrhu: UV zaštita, Golftex podloga (tepih) na panelskoj ploči različitih širina, drveni i metalni štitnici i ostalo po Vašim željama.

Obnovite Vaše staze sa našim specijalnim City okvirom

City Okvir:

  • uljepšava i obnavlja Vaš teren
  • smanjenju potrebe za održavanjem

City Okvir se lako postavlja, jednostavnim montiranjem okvira na rub staze putem ljepila ili čavlića.