Adventure Golf - uzbudljivo i maštovito

  1. O proizvodu
  2. Dimenzije i materijal
  3. Galerija slika
  4. Grafički prikaz [crteži i skice]
  5. Kontaktirajte nas!

1. O proizvodu

ADVENTURE GOLF – sve je moguće! Minigolf koji ostavlja bez daha!

Adventure Golf je alternativa svim drugim terenima - mogućnost osmišljavanja jedinstvenog minigolf terena po Vašim idejama i prijedlozima!

Odlučite sami kako će izgledati Vaš minigolf teren!

Više slika, video materijala i lokacija gdje možete otići i pogledati kako izgleda jedan Adventure golf projekt možete pogledati OVDJE.

2. Dimenzije i materijal

S obzirom da je svaki Adventure Golf teren jedinststven, nismo Vam u mogućnosti definirati specifikacije jer je svaka staza različita i ovisi o nacrtima u suradnji sa Vama.

Staze se sastoje od posebno skrojenog kalupa sa armiranim betonskim postoljem, a obrubi i konture od prešane borovine i jelovine, ovisno o stazi. Površina je napravljena od specijalno izrađenog filca i savršeno prijanja na osnovu.

Investirati u Adventure Golf teren je veliki i uzbudljivi projekt – unikatan. Naša zadaća je ponuditi i omogućiti Vam kvalitetnu uslugu sa najboljim švedskim proizvodom. Tijekom izrade projekta posjetit ćemo Vas, te predložiti sve opcije u obliku nacrta i crteža, tako ćete znati da je sve u skladu sa Vašim zahtjevima i idejama!

Adventure Golf – primjer 1 – bez tematskih maketa

Prvi primjer Adventure Golf terena pruža uzbuđenje i drugačiji pristup igri. Svaka staza ima različite mogućnosti, tako djeci daje teren za igru, dok odrasli imaju izbor zahtjevnih i kompliciranijih prepreka koje traže izazov u minigolfu. Time je Adventure Golf zanimljiv za sve uzraste i gosti Vam se uvijek vraćaju jer iskustvo igranja se uvijek mijenja!

Dizajn svake staze je maštovit i poseban, Ako želite svoje ideje sprovesti u djelo imate neograničene mogućnosti u odabiru staze koju želite i kako treba izgledati!

Galerija slika – primjer 1

Grafički prikaz [crteži i skice]

Primjer izrade projekta

Adventure Golf – primjer 2 – tematske makete

Adventure Golf – Primjer 2 – sa maketama (makete građevina izrađenih po Vašem izboru – svaka staza može biti tematski izabrana čime dobijate na jedinstvenosti terena koji prikazuju lokalne motive ili poznate građevine)

Drugi primjer Adventure Golfa je spektakularan teren koji uključuje tematske makete po izboru različitih oblika i dimenzija. Staze mogu biti toliko velike da možete igrati unutar građevine koja se nalazi na terenu. Idejna rješenja za teme su neograničene, a mogu sadržavati sve od lokalnih znamenitosti i spomenika do specifičnih motiva i oblika.

Naravno, staze se mogu kombinirati sa vodoskocima i drugim zanimljivim dekoracijama koje igrače i posjetite ostavljaju bez daha!

Motivi maketa i građevina:

Izbor je Vaš! Od lokalnih znamenitosti i spomenika kulture do izrade maketa po Vašem izboru, Vi odaberite i dajte nam ideju!

Makete mogu imati: lokalnu tematiku, povijesne zgrade i spomenike, te sve druge zanimljivosti koje želite pretočiti i spojiti sa igrom!

Adventure Golf – primjer 3 – s umjetnom travom

Adventure Golf – sa umjetnom travom

Ovo je kompletno nova vrsta terena sa umjetnom travom umjesto standardnih igračih površina i betona na koje ste navikli!

Oblik staze imaju blage i mekane konture, zaobljene i oblikovane kao pravi golf tereni čime dobijamo vizualno predivne minigolf staze koje prilikom igre neodoljivo podsjećaju na pravi golf.

Treći primjer izrade Adventure Golf projekta je potpuno novi način izrade i obrade terena sa umjetnom travom umjesto klasičnih površina.

Minigolf staze se izrađuju direktno na lokaciji određenoj za gradnju, stoga je moguće koristiti prirodni oblik terena (zakrivljenost, izbočine i ispupčenja) kako bi dobili jedinstveni proizvod.

Staze se sastoje od posebno skrojenog kalupa sa armiranim betonskim postoljem, a obrubi i konture od prešane borovine i jelovine, ovisno o stazi. Površina je napravljena od specijalno izrađenog filca i savršeno prijanja na osnovu. Imate osjećaj kako igrate na pravom golf terenu, dok staze imaju unikatan dizajn skrojen po Vašim željama, gdje možete izabrati posebne dodatke i dekoracije.

S obzirom da je svaki Adventure Golf teren jedinststven, nismo Vam u mogućnosti definirati specifikacije jer je svaka staza različita i ovisi o nacrtima u suradnji sa Vama.

Staze se sastoje od posebno skrojenog kalupa sa armiranim betonskim postoljem, a obrubi i konture od prešane borovine i jelovine, ovisno o stazi. Površina je napravljena od specijalno izrađenog filca i savršeno prijanja na osnovu.