City Golf Europe

Popularnost i kreativnost proizvoda su jedinstveni i visoko kvalitetni sportski sadržaji sa maštovitim dizajnom kombinirani sa "know how" čime dobijate potpunu uslugu.

U današnje vrijeme minigolf je vrlo popularna igra, a tereni se nalaze diljem cijelog svijeta. U velikom broju zemalja zadnjih par desetljeća nije više samo zabava za obitelji s djecom već sport na globalnom nivou. Danas postoje Svjetska i Europska prvenstva koje organizira Svjetska Minigolf Federacija sa više od 25 zemalja članica.

VODEĆI U SVIJETU! Sportski centri diljem svijeta se odlučuju za City Golf terene posebice ako se zna da je CITY GOLF ovlašteni proizvođač minigolf terena od strane Švedske Minigolf Federacije, čime dodatno naglašavamo ustrajnost na kvaliteti i dugotrajnosti proizvoda.

Implementirao terene od Japana, Thailanda, Tunisa, Egypta do Švedske, Norveške, Amerike, Engleske i ostalih europskih zemalja! U svijetu, kompanija je jedna od vodećih u proizvodnji i minigolf businessu.

Širok spektar proizvoda uključuje sve od ekskluzivnih i unikatnih terena do prijenosnih i maštovitih staza koje se uklapaju u Vašu ponudu sadržaja. Nacrti i dizajn mogu biti usklađeni sa Vašim željama, gdje želimo da nam Vi date Vaše ideje i prijedloge čime zajednički stvaramo unikatnu građevinu – teren kojeg ćete imati samo VI!

Početak planiranja i izrade CAD skica ovisno o dimenzijama lokacije se izrađuje u suradnji sa Kupcem gdje se mogu dodati i sadržaji lokalnog karaktera uklopljenih u postojeći prostor (uključujući postojanje prirodnih voda, izvora, jezera, vegetacije i sličnog) gdje će se nalaziti minigolf teren. Svi tereni se lako postavljaju bez potrebe za strojevima ili dodatnim radovima.

City Golf stavljaju na vrh proizvođača minigolf terena u svijetu sa integracijom i postavljanjem terena u prirodnom krajoliku bez potrebe za velikim površinama na postojećoj lokaciji!