Zašto investirati u minigolf?

Postojeći minigolf tereni na našim prostorima izrađeni su prije više od 20 godina i od tada nije bilo novih investicija niti ulaganja. Napravljeni su od betona, rubovi od metalnih dijelova i šipki koje su tokom godina zbog vanjskih utjecaja danas u vrlo lošem stanju.

Dok je kod nas sve stagniralo, u svijetu se minigolf razvijao kao sport i zabava za sve uzraste, a posebice u Skandinaviji. Danas se tereni rade od drugih kvalitetnijih materijala otpornih na vanjske utjecaje, prijenosni su što znači da ih možete prebaciti na drugu lokaciju i koristiti tijekom cijele godine, moderniji su i maštovitiji što je rezulitralo popularizaciji minigolfa u svijetu!

Postoje europski, svjetski minigolf savezi na četiri kontinenta što je dovelo do razvoja dodatnog sadržaja i sportsko rekreacijskih aktivnosti sa idejama dizajna terena čija je granica samo mašta.

U Hrvatskoj je interes i popularnost minigolfa vrlo slaba, jer gosti ne vide razlog igranja na slabo održavanim terenima za razliku od onih na koje su navikli u svojoj zemlji.

  • minigolf je investicija koja se sama isplaćuje, te vraća goste u Vaš poslovni objekt!
  • dodatak Vašim postojećim sadržajima i uslugama!
  • odlična alternativa starim minigolf terenima. Ne trebate ulagati u obnovu istrošenih terena već se odlučite za nove koji su vizualno i komercijalno isplativije!
  • atraktivan izgledom i dizajnom. Konstrukcija i materijali ne iziskuju posebne uvjete održavanja čime Vam dodatno štedi na dodatnim ulaganjima!
  • namjenjeni su za uporabu tokom cijele godine neovisno o vremenskim prilikama jer su mobilni i lako se sastavljaju i rastavljaju ovisno o potrebi!
  • kako Vaš minigof vraća investiciju, tako dodatnim preprekama i stazama možete obogatiti ponudu koja će igračima omogućiti raznolikost igre i užitka!
  • minimalni troškovi, zajedno sa vrlo dobrom zaradom od iznajmljivanja su više nego dobri razlozi zašto je minigolf vrlo popularan u turizmu.
  • proizvod idealan za hotele, kampove, privatne kuće, toplice i bazene, sportsko rekreacijske centre i ostale turističke objekte koji žele imati nešto drugačije od drugih i dodatni profit za vlasnika!